Holdskak

Tirsdag 4 Februar 2020, skulle Hadsten Skakklub igen spille ude. Denne gang mod Skanderborg Skakklub. Efter det flotte resultat mod Viby, hvor klubben spillede 2-2. Håber vi, at klubben igen får et godt resultat.

Tirsdag den 14 Januar 2020, spillede Hadsten Skakklub, ude mod Viby Skakklub. Kampen endte 2-2

Mandag den 26 November 2020 spillede Hadsten hjemme mod Randers 3 i D rækken. Kampen endte uafgjort 2 – 2. Hadsten vinderne var, Jens Ploumann på 2 bræt og Anders Schildt på 3 bræt. Jens Ploumann kunne dog være rimeligt tilfreds med, at modstanderen glemte, at holde øje med uret, og dermed tabte på tid i en ellers klart vundet stilling.

Mandag den 16 November spillede Hadsten Skakklub mod Syddjurs 2. Hadsten tabte kampen med 3-1. Sten Bo Andersen på bræt 1, var den eneste fra Hadsten Skakklub der fik point. Resultatet var rimeligt, og i overensstemmelse med holdenes styrketal. Idet der kun var 4 mand på hvert hold, kunne kampen gennemføres i overensstemmelse med Covid-19 restriktionerne.